Style OptionsClose X

Aquatex on täyden palvelun pesulayritys.

Aquatex myös hoitaa kuljetukset yrityksiin ja julkiselle sektorille, kuten vanhusten taloihin, sairaaloihin, hotelleihin, ravintoloihin ym..

Pesula

Aquatex on pesula, jonne voit jättää liinat, lakanat ja verhot pestäväksi ja mankeloitavaksi. Pesemme myös patjat, tyynyt, sängynpeitteet ja matot.
Meillä kaikki tekstiilit huolletaan niin, että ne kestävät kauemmin.

Myymälä

Liikkeessämme löydät työvaatteita/suojavaatteita, työkäsineitä, suojajalkineita ja saappaita, T-paitoja, lippalakkeja ym.
Meillä on myös jalkaskanneri FootStop Service, joka helpottaa kenkien ja pohjallisten sovittamista siten jokainen saa jaloilleen juuri sopivat varusteet.

AUKI:

Maanantai – Perjantai
09.00-17.00

Aquatex on perheyritys, joka sijaitsee Närpiössä, teollisuusalueella. Eva Backman perusti yrityksen vuonna 2001. Aluksi yritys toimi vuokratiloissa, mutta vuonna 2012 pesula muutti uuteen, valoisaan ja tilavaan hallirakennukseen Högbackan teollisuusalueelle. Aquatexilla on myös myymälä, jossa myydään erilaisia työvaatteita ja asusteita. Evan lisäksi yrityksessä työskentelee neljä muuta ammattilaista, jotka hoitavat asiakaspalvelun, pesun, vaatteiden huollon ja tarvittaessa kuljetukset.

Aqvatex on täyden palvelun pesulayritys. Yrityksen työkoneisiin kuuluu mm. erilaisia pesukoneita, kuivureita, suurmankeli, höyrynukkeja, silitysrautoja ja ompelukoneita.

Aquatex on pesula, jonne voit jättää liinat, lakanat ja verhot pestäväksi ja mankeloitavaksi. Pesemme myös patjat, tyynyt, sängynpeitteet ja matot. Aquatex myös hoitaa kuljetukset yrityksiin ja julkiselle sektorille, kuten vanhusten taloihin, sairaaloihin, hotelleihin, ravintoloihin ym. Aquatex takaa laadukkaan työn ja palvelun.